El Màster Universitari Igualtat i Gènere a l’àmbit Públic i Privat de l’UJI organitza un seminari de coordinació docent

IMG_0373

El professorat del Màster Universitari Igualtat i Gènere a l’àmbit Públic i Privat de l’UJI participa en el II seminari de coordinació docent, amb l’objectiu de millorar les metodologies docents i el disseny de les proves d’avaluació al màster.

El màster és un màster interuniversitari de l’UJI i l’UMH d’Elx i l’equip docent està integrat per 40 persones de diverses disciplines i àrees de coneixement.

En aquest segon seminari, el primer va tindre lloc a 2019, es van programar dues ponències expertes i també sessions de treball grupal. La primera formació va ser sobre ”Organització en treball col·laboratiu per projectes”, a càrrec d’Auxiliadora Sales Ciges i Joan Traver Martí, docents del màster i del departament d’Educació de la Universitat Jaume I i, la segona, sobre ”Pedagogies feministes per a una altra educació possible”, a càrrec d’Irene Martínez Martín, professora del Departament d’Estudis Educatius de la Universitat Complutense de Madrid.

La trobada docent va tindre lloc el 27 de gener a l’UJI i els resultats assolits permetran introduir millores en la coordinació i en la pràctica docent, tot seguint les recomanacions obtingudes en processos d’avaluació previs i marcades pels sistemes de gestió de la qualitat del màster.