Isonomia 20 anys (2002-2022)

ARBRE PNG

LOGO-isonomia 20 anys

Fa 20 anys que vaig néixer de la mà de persones que creien que la igualtat de dones i homes era un valor fonamental i que valia la pena treballar per aconseguir que es fera realitat. El meu nom, Isonomia, d’origen grec, evoca la igualtat davant la llei.

La Universitat Jaume I ha estat i és ma casa. És la mare, la família que m’ha nodrit, cuidat i guiat, incondicionalment, per les diferents etapes que he anat passant des de la més tendra infància.  La mà ferma que m’ha sostingut des dels meus primers passos de creixement cap a la igualtat…

Avançar cap a la igualtat! Amb aquesta meta vaig començar a caminar… Mai sola, sempre acompanyada d’entitats i, sobre tot, de persones valentes i talentoses que, des del cor i la intel·ligència, hem fet camí per a què la igualtat efectiva de dones i homes i la prevenció de les violències masclistes siguen una realitat.

Des de 2002 a 2022 hem fet un bon recorregut i hem compartit moments i fites que de segur estan en el nostre record.

En el meu 20è  aniversari, vull agrair-vos, de tot cor, a totes les dones i homes, a totes les entitats que m’heu acompanyat, el vostre caliu, el vostre suport i la vostra inestimable contribució per a establir la tan necessària consciència democràtica i social de la igualtat entre dones i homes.

I, és per això, que, al llarg d’aquest any, vull dedicar-vos un espai per a per a recordar aquests moments, tant en imatges com en les vostres veus i sabers.  M’acompanyeu?

20 anys Isonomia en imatges 

Veus d’Isonomia

Sabers de dones

Visita de dones de la xarxa Isonomia a l’UJI