Isonomia edita un audiovisual sobre la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat

IMG-Cartell_Convencio_(Gener_22)

El Grup de Treball sobre Discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha preparat un audiovisual en el que es parla de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Benito Pérez Agüera, coordinador de l’Oficina de Vida Independent Sole Arnau Ripollés de Castelló, fa un repàs de les accions que realitza aquesta entitat, així com una avaluació del desenvolupament de la Convenció.

El vídeo estarà disponible el dimarts 25 de gener, a partir de las 16:30 hores, al Facebook del propi Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquest audiovisual forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, que compta amb la col·laboració de la Excel·lentíssima Diputació provincial de Castelló.

————————————————————————————————————————————-

El Grupo de Trabajo sobre Discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I ha preparado un audiovisual en el que se habla de la Convención sobre los Derechos de las Personas con Discapacidad. Benito Pérez Agüera, coordinador de la Oficina de Vida Independiente Sole Arnau Ripollés de Castelló, repasa las acciones que realiza esta entidad, así como una evaluación del desarrollo de la Convención.

El vídeo estará disponible el martes 25 de enero, a partir de las 16:30 horas, en Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Este audiovisual forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, que cuenta con la colaboración de la Excelentísima Diputación provincial de Castelló.