Isonomia imparteix els tallers «Apunta’t al bon rotllo» a l’IES de Benicàssim

IMG-Apuntat_al_bon_rotllo-chapa

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim, ha programat els tallers «Apunta’t al bon rotllo», a l’IES Violant de Casalduch.

«Apunta’t al bon rotllo» té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

A més dels tallers, des d’un marc coeducatiu, amb la campanya que porta el mateix nom, s’aporten claus perquè tant el professorat com les famílies puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir-ne l’aparició.

Els tallers, que es dinamitzaran el 19 i 20 de setembre, estan impulsats per l’Ajuntament de Benicàssim en el marc del conveni que té la Fundació Isonomia amb el consistori esmentat.

—————————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en colaboración con el Ayuntamiento de Benicàssim, ha programado el taller «Apunta’t al bon rotllo», en el IES Violant de Casalduch.

«Apunta’t al bon rotllo» tiene como objetivo potenciar el desarrollo de otras maneras alternativas de relacionarse sexual y afectivamente, que se apartan de los modelos violentos, actuando directamente en adolescentes de 12 a 16 años donde se visibilizan conductas sexistas y actitudes posesivas o violentas.

Además de los talleres, desde un marco coeducativo, con la campaña que lleva el mismo nombre, se aportan claves para que, tanto el profesorado como las familias, puedan contribuir a la prevención primaria de la violencia contra las mujeres y la promoción de los buenos tratos, y disminuir la probabilidad de sufrir violencia física, psíquica o sexual e impedir la aparición de estas.

Los talleres, que se dinamizarán el 19 y 20 de septiembre, están impulsados por el Ayuntamiento de Benicàssim en el marco del convenio que tiene la Fundación Isonomia con el citado consistorio.

igualdad color horizontal cas-01