Isonomia imparteix un taller sobre coeducació en la primera infància a Borriol

27abr2022_Taller Coeducació en la primera infància2

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Borriol, ha planificat el taller «Coeducar en la primera infància. El paper de les famílies».

Anna Sales Boix, experta en coeducació, presentarà estratègies per a acompanyar la primera infància en igualtat (0 a 4 anys). Coeducar és educar per a la igualtat des de la diferència, tenint presents els rols i estereotips de gènere que limiten xiquetes i xiquets des de la més tendra infància i tot i que no hi ha receptes per a coeducar hi ha alguns aspectes que poden afavorir la igualtat en el nostre dia a dia quan ens relacionem i acompanyem els infants.

El taller tindrà lloc el 27 d’abril a la sala d’actes de l’Ajuntament de Borriol, i forma part de les accions impulsades per l’esmentat consistori per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes a la localitat.

—————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castellón, en colaboración con la concejalía de Bienestar Social y Salud del Ayuntamiento de Borriol, ha planificado el taller “Coeducar en la primera infancia. El papel de las familias».

Anna Sales Boix, experta en coeducación, presentará estrategias para acompañar a la primera infancia en igualdad (0 a 4 años). Coeducar es educar para la igualdad desde la diferencia, teniendo presentes los roles y estereotipos de género que limitan niñas y niños desde la más tierna infancia y aunque no existen recetas para coeducar hay algunos aspectos que pueden favorecer la igualdad en nuestro día a día cuando nos relacionamos y acompañamos a las criaturas.

El taller tendrá lugar el 27 de abril en el salón de actos del Ayuntamiento de Borriol, y forma parte de las acciones impulsadas por el citado consistorio para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres en la localidad.