Isonomia organitza la conferència «Les persones sordes. Reflexions»

imatge_cartell_Las_personas_sordas_Reflexiones

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, organitza la conferència «Les persones sordes. Reflexions» on diverses dones amb diversitat funcional sensorial auditiva, reflexionen sobre l’educació, la comunicació i com es d’imprescindible la promoció del coneixement de la llengua de signes.

La intervenció, en format vídeo, estarà disponible el dimarts 11 d’octubre, a partir de les 16.30 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la novena edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, organiza la conferencia «Las personas sordas. Reflexiones» donde varias mujeres con diversidad funcional sensorial auditiva, reflexionan sobre la educación, la comunicación y lo imprescindible que es la promoción del conocimiento de la lengua de signos.

La intervención, en formato vídeo, estará disponible el martes 11 de octubre, a partir de las 16:30 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su novena edición.