Isonomia organitza una conferència sobre bons tractes en les relacions afectives

cartell_Bons_tractes_(juny_2022)_(imatge)

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, organitza la conferència «Bons tractes en les relacions afectives» on Mar Nebot Boix, criminòloga i estudianta del potsgrau d’Agent d’Igualtat a la Universitat Jaume I, aportarà claus per a comprendre què són els bons tractes en les relacions afectives.

La intervenció, en format vídeo, estarà disponible el dimarts 7 de juny, a partir de les 16.30 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la novena edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, organiza la conferencia «Buenos tratos en las relaciones afectivas» en la que Mar Nebot Boix, criminóloga y estudiante del postgrado de Agente de Igualdad en la Universitat Jaume I, aportará claves para comprender qué son las relaciones de buenos tratos en las relaciones afectivas.

La intervención, en formato vídeo, estará disponible el martes 7 de junio, a partir de las 16:30 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su novena edición.