Isonomia organitza una conferència sobre Internet amb perspectiva de gènere a Borriana

imagencurso TIC 2013
La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Borriana, ha programat la xarrada «Habitar Internet de forma lliure i segura per a tothom», a Borriana.

Ona de Donestech, activista dels drets humans a diferents camps, tant a internet com als carrers, donarà ferramentes per a alliberar-se de les estructures patriarcals digitals construïdes per les BIG TECH.

La conferència, que s’impartirà el 10 de novembre a la sala de plens de l’Ajuntament de Borriana, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Borriana per a conmemorar el 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que aquest any versa sobre les violencies digitals de gènere.

#Bloquejaelmasclisme

Conferència: https://www.donestech.net/noticia/donestech-isonomia-organitza-una-conferencia-sobre-internet-amb-perspectiva-de-genere

————————————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castellón, en colaboración con el Ayuntamiento de Burriana, ha programado la charla «Habitar Internet de forma libre y segura para todos», en Burriana.

Ona de Donestech, activista de los derechos humanos en diferentes campos, tanto en internet como en las calles, dará herramientas para liberarse de las estructuras patriarcales digitales construidas por las BIG TECH.

La conferencia, que se impartirá el 10 de noviembre en la sala de plenos del Ayuntamiento de Burriana, forma parte del programa de acciones impulsado por el Ayuntamiento de Burriana para conmemorar el 25 de noviembre, Día Internacional del Eliminación de la Violencia contra las Mujeres, que este año versa sobre las violencias digitales de género.

#Bloquejaelmasclisme

Conferencia: https://www.donestech.net/noticia/donestech-isonomia-organitza-una-conferencia-sobre-internet-amb-perspectiva-de-genere