Isonomia organitza una conferència sobre violència de gènere a Benicàssim

imaget-violències-masclistes

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim, ha programat la conferència «La regulació legal i la realitat social de la violència de gènere», a Benicàssim.

Asunción Ventura Franch, membre del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, plantejarà la normativa existent en matèria de violències masclistes i l’impacte que ha tingut a la societat, i si aquesta han suposat un canvi real contra les violències envers les dones.

La conferència, que s’impartirà el 24 de novembre a al Centre de Formació de Persones Adultes, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Benicàssim per a conmemorar el 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 ————————————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castellón, en colaboración con el Ayuntamiento de Benicàssim, ha programado la conferencia «La regulación legal y la realidad social de la violencia de género», en Benicàssim.

Asunción Ventura Franch, miembro del Consejo Jurídico Consultivo de la Comunidad Valenciana, planteará la normativa existente en materia de violencias machistas y el impacto que ha tenido en la sociedad, y si ésta han supuesto un cambio real contra las violencias hacia las mujeres.

La conferencia, que se impartirá el 24 de noviembre en el Centro de Formación de Personas Adultas, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Benicàssim para conmemorar el 25 de noviembre, Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres.

igualdad color horizontal cas-01