Trenta-dos dones de cinc municipis de la xarxa Isonomia realitzen una visita a l’UJI

Encontre_Isonomia_22DLL44

FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha organitzat una visita guiada pel campus de l’UJI, per a les dones de la xarxa Isonomia que participen en el projecte «Sabers de dones».

El projecte preten reconèixer i recopilar les aportacions de les dones, menyspreades socialment que, fins i tot, es troben en perill d’extinció, i posar-les a disposició de tota la societat.

Trenta-dos dones de cinc municipis de la xarxa Isonomia -Albocàsser, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Benassal, Cinctorres i Villores-, visitaran l’UJI el proper 20 de juny. El tancament de la visita la faran el director de la Unitat d’Igualtat, Fernando Vicente Pachés i la vicerectora de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat, Elsa González Esteban.

————————————————————————

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I ha organizado una visita guiada por el campus de la UJI, para las mujeres de la red Isonomia que participan en el proyecto “Sabers de dones”.

El proyecto pretende reconocer y recopilar las aportaciones de las mujeres, menospreciadas socialmente que, incluso, se encuentran en peligro de extinción, y ponerlas a disposición de toda la sociedad.

Treinta y dos mujeres de cinco municipios de la red Isonomia -Albocàsser, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Benassal, Cinctorres y Villores-, visitarán la UJI el próximo 20 de junio. El cierre de la visita la realizarán el director de la Unidad de Igualdad, Fernando Vicente Pachés y la vicerrectora de Responsabilidad Social, Políticas Inclusivas e Igualdad, Elsa González Esteban.

Fotonoticia: https://www.uji.es/com/noticies/2022/6/2q/visita-dones-isonomia/#