Isonomia participa a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2022 organitzada per l’Ajuntament de l’Alcora

Difusio xarxes_page-0001

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I participa als actes organitzats per l’Ajuntament de l’Alcora amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2022.

Junt amb la col·laboració de Salusex-UJI, instal·larà un punt d’informació sobre igualtat de gènere i diversitat afectiu sexual a la plaça de l’Ajuntament, dinamitzant activitats relacionades amb la temàtica.

La cita tindrà lloc el dimarts 28 de juny, de 10.00 a 13.00 hores, i forma part de les activitats emmarcades dins del conveni que l’Ajuntament té subscrit amb la Fundació Isonomia.

———————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I participa en los actos organizados por el Ayuntamiento de l’Alcora con motivo de la conmemoración del Día Internacional del Orgullo LGTBI 2022.

Al respecto, con la colaboración de Salusex-UJI, instalará un punto de información sobre igualdad de género y diversidad afectivo sexual en la plaza del Ayuntamiento, dinamizando actividades relacionadas con la temática.

La cita tendrá lugar el martes 28 de junio, de 10:00 a 13:00 horas, y forma parte de las actividades enmarcadas dentro del convenio que el Ayuntamiento tiene suscrito con la Fundación Isonomia.

Actividad subvencionada por: ALCORA_logo-estructura-principal-262x201