Isonomia presenta el audiovisual «Dones referents amb diversitat funcional en les STEM»

Cartell_Referents_(Març_2023)_imatge

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta l’audiovisual «Dones referents amb diversitat funcional en les STEM» en el qual s’aporten dones referents amb diversitat funcional vinculades amb les àrees STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

El vídeo estarà disponible el dimecres 29 de març, a partir de les 16.00 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la dècima edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta el audiovisual “Mujeres referentes con diversidad funcional en las STEM” en el que se aportan mujeres referentes con diversidad funcional vinculadas con las áreas STEM (Ciencia, Tecnología, Ingeniería y Matemáticas).

El vídeo estará disponible el miércoles 29 de marzo, a partir de las 16:00 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su décima edición.