Isonomia presenta el audiovisual «Estratègia europea sobre els drets de les persones amb discapacitat 2021-2030 i l’associació VIVA»

imatge_Cartell_Gener_2023

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta l’audiovisual «Estratègia europea sobre els drets de les persones amb discapacitat 2021-2030 i l’associació VIVA» en el que representants de l’associació VIVA (Vida Independiente en Viviendas Asistidas) fan una aproximació al projecte de vida independient pel qual aposten des de l’associació, d’acord amb l’Estratègia europea sobre els drets de les persones amb discapacitat 2021-2030.

El vídeo estarà disponible el dimecres 25 de gener, a partir de les 16.00 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la dècima edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta el audiovisual «Estrategia europea sobre los derechos de las personas con discapacidad 2021-2030 y la asociación VIVA» en el que representantes de la asociación VIVA (Vida Independiente en Viviendas Asistidas) realizan una aproximación al proyecto de vida independiente por el cual apuestan desde la asociación, de acuerdo con la Estrategia europea sobre los derechos de las personas con discapacidad 2021-2030.

El vídeo estará disponible el miércoles 25 de enero, a partir de las 16:00 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su décima edición.