Isonomia presenta l’audiovisual «Persones amb diversitat funcional visual. Reflexions»

imatge_cartell_setembre_2023

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, promou l’audiovisual «Persones amb diversitat funcional visual. Reflexions», un audiovisual que gira al voltant de tres experiències de persones amb diversitat funcional visual des de tres àmbits diferents: l’ocupació, la sanitat i la comunicació.

El vídeo estarà disponible el dimarts 26 de setembre, a partir de les 16.00 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la dècima edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, promueve el audiovisual «Personas con diversidad funcional visual. Reflexiones», un audiovisual que gira en torno a tres experiencias de personas con diversidad funcional visual desde tres ámbitos diferentes: el empleo, la sanidad y la comunicación.

El vídeo estará disponible el martes 26 de septiembre, a partir de las 16:00 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su décima edición.