Isonomia presenta un documental sobre «Discapacitat, masculinitat i sexualitats»

imatge_cartell_Masculinidad_y_sexualidad

El grup de treball sobre discapacitat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta el documental «Discapacidad, masculinidad y sexualidades» en el que se recogen reflexiones sobre la diversidad funcional física, su relación con modelos de masculinidad hegemónica, y cómo estas dos variables se relacionan con la vivencia de la sexualidad.

El vídeo estarà disponible el dimarts 15 de novembre, a partir de les 16.30 hores, al Facebook del mateix Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia i a la Web Isonomia, a l’apartat del Grup de Treball sobre Discapacitat.

Aquesta conferència forma part del programa formatiu de l’Escola per a la promoció de la salut relacional, benestar i autonomia personal de les persones amb discapacitat, a la novena edició.

———————————————

El grupo de trabajo sobre discapacidad de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, presenta el documental «Discapacidad, masculinidad y sexualidades» en el que se recogen reflexiones sobre la diversidad funcional física, su relación con modelos de masculinidad hegemónica, y cómo estas dos variables se relacionan con la vivencia de la sexualidad.

El vídeo vídeo estará disponible el martes 15 de noviembre, a partir de las 16:30 horas, en el Facebook del propio Grupo de Trabajo sobre Discapacidad Isonomia y en la Web Isonomia, en el apartado del Grupo de Trabajo sobre Discapacidad.

Esta conferencia forma parte del programa formativo de la Escuela para la promoción de la salud relacional, bienestar y autonomía personal de las personas con discapacidad, en su novena edición.