Isonomia programa «Aporta que t’aporta» a Cortes de Arenoso

IMG_aportaquetaporta

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cortes de Arenoso, ha programat l’exposició fotogràfica “Aporta que t’aporta” que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de l’equitat en les tasques domèstiques i de cura de persones, la satisfacció i el benestar que aporta als homes.

L’exposició, que podrà visitarse durant el mes d’agost, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Cortes de Arenoso per promoure la igualtat efectiva de dones i homes i prevenir les violències masclistes a la citada localitat.

——————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Cortes de Arenoso, ha programado la exposición fotográfica «Aporta que t’aporta» que tiene como objetivo sensibilizar sobre la importancia de la equidad en las tareas domésticas y de cuidados a personas, la satisfacción y el bienestar que aporta a los hombres.

La exposición, que podrá visitarse durante el mes de agosto, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Cortes de Arenoso para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres y prevenir las violencias machistas en la citada localidad.