Isonomia programa «Aporta que t’aporta» a Geldo

IMG_aportaquetaporta

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Geldo, ha programat l’exposició fotogràfica “Aporta que t’aporta” que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de l’equitat en les tasques domèstiques i de cura de persones, la satisfacció i el benestar que aporta als homes.

L’exposició, que estarà exposada a l’Ajuntament i al CEIP Ramón Rubio Silvestre durant el mes de març, està impulsada per l’Ajuntament de Geldo en el marc de les seves accions per commemorar el Dia internacional de les dones a l’esmentat municipi.

——————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Geldo, ha programado la exposición fotográfica «Aporta que t’aporta» que tiene como objetivo sensibilizar sobre la importancia de la equidad en las tareas domésticas y de cuidados a personas, la satisfacción y el bienestar que aporta a los hombres.

La exposición, que estará expuesta en el Ayuntamiento y el CEIP Ramón Rubio Silvestre durante el mes de marzo, está impulsada por el Ayuntamiento de Geldo en el marco de sus acciones para conmemorar el Día internacional de las mujeres en el citado municipio.