Isonomia programa «Bolivia: las mujeres sabias» a Sant Joan de Moró

IMG_BoliviaII

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Joan de Moró, ha programat l’exposició “Bolívia: les dones sàvies”, mostra realitzada per Ana Sánchez Gil, que pretén mostrar la vida quotidiana de les dones bolivianes. 16 imatges fan un breu recorregut per la regió de l’altiplà bolivià (el llac Titicaca i la ciutat de la Pau) per tal d’apropar, des de la mirada de les seves dones, els seus llocs i la feina al dia a dia. Els moviments associatius de les dones bolivianes estan en ple desenvolupament, lluitant per recuperar-ne la visibilitat, la identitat cultural i la participació social.

L’exposició, que es mostrarà al CEIP durant els mesos d’abril i maig, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Sant Joan de Moró per promoure la igualtat efectiva de dones i homes i prevenir les violències masclistes a la localitat esmentada.

—————————————————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Sant Joan de Moró, ha programado la exposición «Bolivia: las mujeres sabias», muestra realizada por Ana Sánchez Gil, que pretende mostrar la vida cotidiana de las mujeres bolivianas. 16 imágenes realizan un breve recorrido por la región del altiplano boliviano (el lago Titicaca y la ciudad de la Paz) con el fin último de acercar, desde la mirada de sus mujeres, sus lugares y el trabajo en el día a día. Los movimientos asociativos de las mujeres bolivianas están en pleno desarrollo, luchando por recuperar su visibilidad, su identidad cultural y su participación social.

La exposición, que se mostrará en el CEIP durante los meses de abril y mayo, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Sant Joan de Moró para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres y prevenir las violencias machistas en la citada localidad.