Isonomia programa «Bolívia: les dones sàvies» a Toga

IMG_BoliviaII

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Toga, ha programat l’exposició “Bolívia: les dones sàvies”, mostra realitzada per Ana Sánchez Gil, que pretén mostrar la vida quotidiana de les dones bolivianes. 16 imatges fan un breu recorregut per la regió de l’altiplà bolivià (el llac Titicaca i la ciutat de la Pau) per tal d’apropar, des de la mirada de les seves dones, els seus llocs i la feina al dia a dia. Els moviments associatius de les dones bolivianes estan en ple desenvolupament, lluitant per recuperar-ne la visibilitat, la identitat cultural i la participació social.

L’exposició, que es podrà visitar fins al 25 de juny, forma part del programa d’accions impulsades pel consistori de Toga per promoure la igualtat efectiva a l’esmentat municipi.

—————————————————————–

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Toga, ha programado la exposición «Bolivia: las mujeres sabias», muestra realizada por Ana Sánchez Gil, que pretende mostrar la vida cotidiana de las mujeres bolivianas. 16 imágenes realizan un breve recorrido por la región del altiplano boliviano (el lago Titicaca y la ciudad de la Paz) con el fin último de acercar, desde la mirada de sus mujeres, sus lugares y el trabajo en el día a día. Los movimientos asociativos de las mujeres bolivianas están en pleno desarrollo, luchando por recuperar su visibilidad, su identidad cultural y su participación social.

La exposición, que podrá visitarse hasta el 25 de junio, forma parte del programa de acciones impulsadas por el consistorio de Toga para promover la igualdad efectiva en el citado municipio.