Isonomia programa «Dones i discapacitat» a Cabanes

muj y disc

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cabanes, exposa la mostra «Dones i discapacitat» que té com a objectiu visibilitzar la vida quotidiana de dones amb discapacitat, i incidir en la doble discriminació que pateixen a la societat per la seva condició de ser dones i tenir una discapacitat.

L’exposició, que estarà disponible al mes de desembre a l’edifici de serveis socials, forma part de la programació del consistori de Cabanes per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, 3 de desembre.

————————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Cabanes, expone la muestra «Mujeres y discapacidad» que tiene como objetivo visibilizar la vida cotidiana de mujeres con discapacidad, e incidir en la doble discriminación que sufren en la sociedad por la su condición de ser mujeres y tener una discapacidad.

La exposición, que estará disponible en diciembre en el edificio de servicios sociales, forma parte de la programación del consistorio de Cabanes para conmemorar el Día Internacional de las personas con discapacidad, 3 de diciembre.