Isonomia programa «Dones i discapacitat» a Moncofa

muj y disc

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Moncofa, exposa la mostra «Dones i discapacitat» que té com a objectiu visibilitzar la vida quotidiana de dones amb discapacitat, i incidir en la doble discriminació que pateixen a la societat per la seva condició de ser dones i tenir una discapacitat.

L’exposició, que es pot visitar durant el mes de març, forma part del programa d’accions que el consistori de Moncofa ha confeccionat per commemorar el dia internacional de les dones, 8 de març.

————————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Moncofa, expone la muestra «Mujeres y discapacidad» que tiene como objetivo visibilizar la vida cotidiana de mujeres con discapacidad, e incidir en la doble discriminación que éstas sufren en la sociedad por su condición de ser mujeres y tener una discapacidad.

La exposición, que puede visitarse durante el mes de marzo, forma parte del programa de acciones que el consistorio de Moncofa ha confeccionado para conmemorar el día Internacional de las Mujeres, 8 de marzo.

 Actividad subvencionada por: AJUNTAMENT-MONCOFA-1