Isonomia programa «Dones i discapacitat» a Vall d’Alba

muj y disc

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vall d’Alba, exposa la mostra «Dones i discapacitat» que té com a objectiu visibilitzar la vida quotidiana de dones amb discapacitat, i incidir en la doble discriminació que pateixen a la societat per la seva condició de ser dones i tenir una discapacitat.

L’exposició, que estarà disponible al mes de novembre a l’IES de la localitat, forma part de la programació del consistori de la Vall d’Alba per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 de novembre.

————————————————————-

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de la Vall d’Alba, expone la muestra «Mujeres y discapacidad» que tiene como objetivo visibilizar la vida cotidiana de mujeres con discapacidad, e incidir en la doble discriminación que éstas sufren en la sociedad por su condición de ser mujeres y tener una discapacidad.

La exposición, que estará disponible en el mes de noviembre en el IES de la localidad, forma parte de la programación del consistorio de Vall d’Alba para conmemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, 25 de noviembre.