Isonomia programa «Dones i esport» a Alcudia de Veo

IMG_Petri_Olmo_Mujeres_y_deporte

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcudia de Veo, ha programat l’exposició fotogràfica «Dones i esport», de la fotògrafa Nuria López Torres.

L’objectiu de la mostra és realitzar un acostament a l’esport practicat per dones, considerat moltes vegades com de segona, a més d’animar totes les dones a practicar una activitat fisicoesportiva d’acord amb les seves necessitats i interessos, ja que l’esport no té edat i afavoreix l’envelliment actiu. L’esport és una activitat cultural que, practicada justament i equitativament, enriqueix la societat.

L’exposició, que podrà visitar-se aquest mes de març, forme part del programa d’activitats que l’Ajuntament d’Alcudia de Veo ha confeccionat per commemorar el Dia internacional de les dones, 8 de març.

——————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de Alcudia de Veo, ha programado la exposición fotográfica «Mujeres y deporte», de la fotógrafa Nuria López Torres.

El objetivo de la muestra es realizar un acercamiento al deporte practicado por mujeres, considerado en muchas ocasiones como de segunda, además de animar a todas las mujeres a que practiquen una actividad físico-deportiva acorde con sus necesidades e intereses, pues el deporte no tiene edad y favorece el envejecimiento activo. El deporte es una actividad cultural que, practicada justa y equitativamente, enriquece la sociedad.

La exposición, que podrá visitarse durante este mes de marzo, forma parte del programa de actividades que el Ayuntamiento de Alcudia de Veo ha confeccionado para conmemorar el Día internacional de las mujeres, 8 de marzo.