Isonomia inicia la campanya 2022 «Apunta’t al bon rotllo» a l’EPA Pascual Tirado de Castelló

IMG-Apuntat_al_bon_rotllo-chapa

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat i feminismes de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, ha programat els primers tallers “Apunta’t al bon rotllo” de l’any 2022 a l’EPA Pascual Tirado de l’esmentada ciutat.

El taller té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents.

A més dels tallers per a l’alumnat, la resta d’agents que componen la comunitat educativa, professorat i famílies també disposaran de materials per a que puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir-ne l’aparició.

Els tallers, que s’impartiran el 24 de febrer, s’inclouen en el programa d’accions emmarcades dins del conveni que l’Ajuntament de Castelló de la Plana té subscrit amb la Fundació Isonomia.

——————————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en colaboración con la concejalía de igualdad y feminismos del Ayuntamiento de Castelló de la Plana, ha programado los talleres «Apunta’t al bon rotllo» en la EPA Pascual Tirado de la citada ciudad.

El taller tiene como objetivo potenciar el desarrollo de otras maneras alternativas de relacionarse sexual y afectivamente, que se apartan de los modelos violentos.

Además de los talleres para el alumnado, el resto de agentes que componen la comunidad educativa, profesorado y familias, dispondrán de materiales para que puedan contribuir a la prevención primaria de la violencia contra las mujeres y la promoción de los buenos tratos, y disminuir la probabilidad de sufrir violencia física, psíquica o sexual e impedir la aparición de estas.

Los talleres, que se impartirán el 24 febrero, están impulsados por el consistorio de Cabanes en el marco de sus acciones para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres y prevenir las violencias machistas en el citado municipio.