Isonomia programa el taller «Apunta’t al bon rotllo» als IES de la Vall d’Uixó

IMG-Apuntat_al_bon_rotllo-chapa

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, ha programat el taller “Apunta’t al bon rotllo” als IES ubicats a l’esmentada localitat.

El taller Apunta’t al bon rotllo té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

Des d’un marc coeducatiu, s’aporten claus perquè, tant el professorat com les famílies, puguin contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir-ne l’aparició.

Els tallers s’impartiran el 6, 8 i 10 de novembre als IES Honori García, IES Benigasló i IES Botànic Cavanilles, i formen part de la programació del consistori de la Vall d’Uixó per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 de novembre.

———————————————————

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en colaboración con el Ayuntamiento de la Vall d’Uixó, ha programado el taller «Apunta’t al bon rotllo» en los IES ubicados en la citada localidad.

El taller «Apunta’t al bon rotllo» tiene como objetivo potenciar el desarrollo de otras maneras alternativas de relacionarse sexual y afectivamente, que se apartan de los modelos violentos, actuando directamente en adolescentes de 12 a 16 años donde se visibilizan conductas sexistas y actitudes posesivas o violentas.

Desde un marco coeducativo, se aportan claves para que, tanto el profesorado como las familias, puedan contribuir a la prevención primaria de la violencia contra las mujeres y la promoción de los buenos tratos, y disminuir la probabilidad de sufrir violencia física, psíquica o sexual e impedir la aparición de estas.

Los talleres se impartirán el 6, 8 y 10 de noviembre en los IES Honori García, IES Benigasló e IES Botànic Cavanilles, y forman parte de la programación del consistorio de la Vall d’Uixó para conmemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, 25 de noviembre.