Isonomia programa la presentació de l’aplicació «Hidden Women» a Borriana

IMG-Borriana 22

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Borriana, ha planificat la presentació de l’aplicació mòbil iOs «Hidden Women» a l’esmentat municipi.

Girls4STEM, un equip format per tres xiques de Castelló -Claudia Marzal (16 anys), Mireia Belinchón (13 anys) i Leire Belinchón (16 anys)- autores de l’aplicació per donar visibilitat a les dones científiques que no han rebut el seu merescut reconeixement al llarg de la història, a més de detallar què es pot trobar a l’esmentada aplicació, explicaran la seva experiència a Technovation!

Girls4STEM es va presentar al concurs de Technovation!, una organització sense ànim de lucre d’educació tecnològica mundial que permet a les noies i les famílies convertir-se en líders, creadores i solucionadores de problemes, i després de diverses fases, van ser seleccionades per a la final mundial i , encara que no van guanyar, el seu exemple és referent per a altres noies joves.

La presentació tindrà lloc el 21 de març a l’IES Jaume I, i forma part de les accions impulsades per la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Borriana per commemorar el dia internacional de les dones, 8 de març.

—————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castellón, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Borriana, ha planificado la presentación de la aplicación móvil iOs «Hidden Women» en el citado municipio.

Girls4STEM, un equipo formado por tres chicas de Castellón -Claudia Marzal (16 años), Mireia Belinchón (13 años) y Leire Belinchón (16 años)- autoras de la aplicación para dar visibilidad a las mujeres científicas que no han recibido su merecido reconocimiento a lo largo de la historia, además de detallar qué se puede encontrar en la citada aplicación, contarán su experiencia en Technovation!

Girls4STEM se presentó al concurso de Technovation!, una organización sin ánimo de lucro de educación tecnológica mundial que permite a las chicas y las familias convertirse en lideresas, creadoras y solucionadoras de problemas, y después de varias fases, fueron seleccionadas para la final mundial y, aunque no ganaron, su ejemplo es referente para otras chicas jóvenes.

La presentación tendrá lugar el 21 de marzo en el IES Jaume I, y forma parte de las acciones impulsadas por la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Borriana para conmemorar el día Internacional de las Mujeres, 8 de marzo.