Isonomia programa l’espectacle de narració oral interactiva “Amb C de Ciència: dones científiques. Sylvia Earle” a Benicàssim

NOU CARTELL BENICÀSSIM BIO SYLVIA EARLE_page-0001

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim,  organitza l’espectacle de narració oral interactiva «Amb C de Ciència: dones científiques. Sylvia Earle».

Rosabel Canós Llorens, Contaclow, dinamitzarà una sessió en la que narrarà la vida de l’oceanògrafa i inventora Sylvia Earle, des de la seua infantesa fins a la maduresa, amb les diferents anècdotes i totes les aventures que van haver de viure fins a convertir-se en les referents que coneixem actualment. Segons la Revista Time, Earle va ser la primera Heroïna del Planeta. L’activitat està adreçada a xiquets i xiquetes a partir de 10 anys.

L’activitat tindrà lloc el dissabte 18 de novembre, a les 17.30h, al Casal Jove de Benicàssim i forma part de les activitats emmarcades dins del conveni que lAjuntament té subscrit amb la Fundació Isonomia.

————————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de Benicàssim, organiza el espectáculo de narración oral interactiva “Con C de Ciencia: mujeres científicas. Sylvia Earle».

Rosabel Canós Llorens, Contaclow, dinamizará una sesión en la que narrará la vida de la oceanógrafa e inventora Sylvia Earle, desde su niñez hasta su madurez, con las diferentes anécdotas y todas las aventuras que tuvieron que vivir hasta convertir cese en las referentes que conocemos actualmente. Según la Revista Time, Earle fue la primera Heroína del Planeta. La actividad está dirigida a niños y niñas a partir de 10 años.

La actividad tendrá lugar el sábado 18 de noviembre, a las 17.30h, en el Casal Jove de Benicàssim y forma parte de las actividades enmarcadas dentro del convenio que el Ayuntamiento tiene suscrito con la Fundación Isonomia.

igualdad color horizontal cas-01