Isonomia programa l’exposició «Diversitat funcional des de l’art conceptual» a la Salzadella

image description

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Salzadella, ha programat l’exposició fotogràfica «Diversitat funcional des de l’art conceptual», fruit del treball col·laboratiu entre el fotògraf conceptual Simón Sampedro Sánchez i les persones que integren el Grup de treball sobre discapacitat Isonomia.

L’objectiu final de la mostra és que els qui la visiten pensen, desencadenen experiències, records i sentiments sobre la discapacitat, prenent com a referència elements quotidians. 20 fotografies d’objectes com ara endolls, taps, pinces, sabates… s’associen a conceptes com l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats, la inclusió o la doble discriminació.

L’exposició es podrà visitar el cap de setmana 28 i 29 de maig en el marc de la fira de la sirera que organitza el consitori de la Salzadella.

—————————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de la Salzadella, ha programado la exposición fotográfica «Diversidad funcional desde el arte conceptual», fruto del trabajo colaborativo entre el fotógrafo conceptual Simón Sampedro Sánchez y las personas que integran el Grupo de trabajo sobre discapacidad Isonomia.

El objetivo final de la muestra es que quienes la visiten piensen, desencadenen experiencias, recuerdos y sentimientos sobre la discapacidad, tomando como referencia elementos cotidianos. 20 fotografías de objetos como enchufes, tapones, pinzas, zapatos… se asocian a conceptos como la autonomía personal, la igualdad de oportunidades, la inclusión o la doble discriminación.

La exposición podrá visitarse el fin de semana 28 y 29 de mayo en el marco de la feria de la cereza que organiza el consistorio de la Salzadella.