Isonomia programa l’exposició «Diversitat funcional des de l’art conceptual» a Llucena

image description

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Llucena, ha programat l’exposició fotogràfica «Diversitat funcional des de l’art conceptual», fruit del treball col·laboratiu entre el fotògraf conceptual Simón Sampedro Sánchez i les persones que integren el Grup de treball sobre discapacitat Isonomia.

L’objectiu final de la mostra és que els qui la visiten pensen, desencadenen experiències, records i sentiments sobre la discapacitat, prenent com a referència elements quotidians. 20 fotografies d’objectes com ara endolls, taps, pinces, sabates… s’associen a conceptes com l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats, la inclusió o la doble discriminació.

L’exposició, que es podrà visitar durant tot el mes de març, està impulsada per l’Ajuntament de Llucena en el marc de les seves accions per commemorar el Dia internacional de les dones a l’esmentat municipi.

—————————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Llucena, ha programado la exposición fotográfica «Diversidad funcional desde el arte conceptual», fruto del trabajo colaborativo entre el fotógrafo conceptual Simón Sampedro Sánchez y las personas que integran el Grupo de trabajo sobre discapacidad Isonomia.

El objetivo final de la muestra es que quienes la visiten piensen, desencadenen experiencias, recuerdos y sentimientos sobre la discapacidad, tomando como referencia elementos cotidianos. 20 fotografías de objetos como enchufes, tapones, pinzas, zapatos… se asocian a conceptos como la autonomía personal, la igualdad de oportunidades, la inclusión o la doble discriminación.

La exposición, que podrá visitarse durante todo el mes de marzo, está impulsada por el Ayuntamiento de Llucena en el marco de sus acciones para conmemorar el Día internacional de las mujeres en el citado municipio.