Isonomia programa l’exposició «Diversitat funcional des de l’art conceptual» a Vilafranca

image description

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca, ha programat l’exposició fotogràfica «Diversitat funcional des de l’art conceptual», fruit del treball col·laboratiu entre el fotògraf conceptual Simón Sampedro Sánchez i les persones que integren el Grup de treball sobre discapacitat Isonomia.

L’objectiu final de la mostra és que els qui la visiten pensen, desencadenen experiències, records i sentiments sobre la discapacitat, prenent com a referència elements quotidians. 20 fotografies d’objectes com ara endolls, taps, pinces, sabates… s’associen a conceptes com l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats, la inclusió o la doble discriminació.

L’exposició, que es podrà visitar al centre de salut de la localitat, forma part de la programació del consistori de Vilafranca per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 de novembre.

—————————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Vilafranca, ha programado la exposición fotográfica «Diversidad funcional desde el arte conceptual», fruto del trabajo colaborativo entre el fotógrafo conceptual Simón Sampedro Sánchez y las personas que integran el Grupo de trabajo sobre discapacidad Isonomia.

El objetivo final de la muestra es que quienes la visiten piensen, desencadenen experiencias, recuerdos y sentimientos sobre la discapacidad, tomando como referencia elementos cotidianos. 20 fotografías de objetos como enchufes, tapones, pinzas, zapatos… se asocian a conceptos como la autonomía personal, la igualdad de oportunidades, la inclusión o la doble discriminación.

La exposición, que podrá visitarse en el centro de salud de la localidad, forma parte de la programación del consistorio de Vilafranca para conmemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, 25 de noviembre.