Isonomia programa l’exposició «Elles tenen la fórmula» a la Salzadella

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Salzadella, ha programat  l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició es podrà visitar el cap de setmana 3 i 4 de juny en el marc de la fira de la sirera que organitza el consitori de la Salzadella.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de la Salzadella, ha programado durante todo el mes de marzo la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han hecho importantes aportaciones a la química a lo largo de la historia.

La muestra, impulsada por la Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte.

La exposición podrá visitarse el fin de semana del 3 y 4 de junio en el marco de la feria de la cereza que organiza el consistorio de la Salzadella.