Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a Peñíscola

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Peñíscola, ha programat l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar al CEIP i l’IES de la localitat, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Peñíscola per commemorar el dia Internacional de les Dones, 8 de març.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de Peñíscola, ha programado  la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que podrá visitarse en el CEIP y el IES de la localidad, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Peñíscola para conmemorar el día Internacional de las Mujeres, 8 de marzo.

Actividad subvencionada por:

Peñíscola