Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a Almassora

IMG_Ellas tienen formula Almassora

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament d’Almassora, ha programat per al febrer l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar als IES d’Almassora, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament d’Almassora per commemorar el dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència, 11 de febrer.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Almassora, ha programado para febrero la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que podrá visitarse en los IES de Almassora, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Almassora para conmemorar el día Internacional de la Mujer y la Niña en la Ciencia, 11 de febrero.