Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a Borriana

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Borriana, ha programat l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar durant el mes d’abril a l’IES Jaume I, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Borriana per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes a la citada localitat.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Borriana, ha programado la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que podrá visitarse durante el mes de abril en el IES Jaume I, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Borriana para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres en la citada localidad.