Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a la Vall d’Uixò

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vall d’Uixò, ha programat l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar als IES Honori García, IES Benigasló i IES Botànic Cavanilles durant el mes de novembre, forme part de la programació del consistori de la Vall d’Uixó per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 de novembre.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de la Vall d’Uixò, ha programado la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que se podrá visitar en los IES Honori García, IES Benigasló y IES Botànic Cavanilles durante el mes de noviembre, forme parte de la programación del consistorio de Vall d’Uixó para conmemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, 25 de noviembre.