Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a l’Alcora

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Alcora, ha programat l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar del 13 al 30 de setembre a la Reial Fàbrica- Nau forns, serà inaugurada demà 13 de setembre, a les 11.00 hores, per l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir Sancho, la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, Tica Pons Sanz, i la coordinadora de l’àrea social de la Fundació Isonomia, Mª José Ortí Porcar.

Aquesta activitat forma part de les activitats emmarcades dins del conveni que l’Ajuntament té subscrit amb la Fundació Isonomia.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con el Ayuntamiento de l’Alcora, ha programado la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que podrá visitarse del 13 al 30 de septiembre, será inaugurada mañana 13 de septiembre, a las 11:00 horas, por el alcalde de la localidad, Samuel Falomir Sancho, la concejala de Políticas Inclusivas e Igualdad, Tica Pons Sanz, y la coordinadora del área social de la Fundación Isonomia, Mª José Ortí Porcar.

Esta actividad forma parte de las actividades enmarcadas dentro del convenio que el Ayuntamiento tiene suscrito con la Fundación Isonomia.

Actividad subvencionada por: ALCORA_logo-estructura-principal-262x201