Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a Moncofa

00 Ellas tienen la formula AF

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Moncofa, ha programat durant tot el mes de març l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició està impulsada per l’Ajuntament de Moncofa en el marc de les seves accions per commemorar el Dia internacional de les dones a l’esmentat municipi.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Moncofa, ha programado durante todo el mes de marzo la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han hecho importantes aportaciones a la química a lo largo de la historia.

La muestra, impulsada por la Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte.

La exposición está impulsada por el Ayuntamiento de Moncofa en el marco de sus acciones para conmemorar el Día internacional de las mujeres en el citado municipio.

Actividad subvencionada por:AJUNTAMENT-MONCOFA-1