Isonomia programa l’exposició fotogràfica «Elles tenen la fórmula» a Orpesa

00 Ellas tienen la formula AF

Més informació i fotografies: https://portal.edu.gva.es/iestorredelrei/2023/02/06/exposicio-ellas-tienen-la-formula-per-a-l11-de-febrer-dia-de-la-dona-i-de-la-xiqueta-en-la-ciencia/

La Fundació Isonomia, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament d’Orpesa, ha programat del 6 al 13 de febrer l’exposició fotogràfica “Elles tenen la fórmula”, que ret homenatge a algunes de les dones que han fet importants aportacions a la química al llarg de la Història.

La mostra, impulsada per la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es va crear per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica, 2019, i la Fundació Isonomia n’ha reproduït part.

L’exposició, que es podrà visitar a l’IES Torre del Rei d’Orpesa, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament d’Orpesa per commemorar el dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència, 11 de febrer.

————————————————

La Fundación Isonomia, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Oropesa del Mar, ha programado del 6 al 13 de febrero la exposición fotográfica «Ellas tienen la fórmula», que rinde homenaje a algunas de las mujeres que han realizado importantes aportaciones a la química a lo largo de la Historia.

La muestra, impulsada por la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, se creó para conmemorar el Año Internacional de la Tabla Periódica, 2019, y la Fundación Isonomia ha reproducido parte de la misma.

La exposición, que podrá visitarse en el IES Torre del Rey de Oropesa del Mar, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Oropesa del Mar para conmemorar el día Internacional de la Mujer y la Niña en la Ciencia, 11 de febrero.

Actividad subvencionada por:Orpesa