Isonomia programa «Parlem de violències masclistes» a Nules

imaget-violències-masclistes
La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules, ha programat l’exposició fotogràfica «Parlem de les violències masclistes».

Amb aquesta mostra la Fundació Isonomia pretén oferir informació sobre algunes formes de violències masclistes com la violència sexual, la ciberviolència de gènere, els micromasclismes i la violència en el marc de la parella.

L’exposició fotogràfica, que es podrà visitar a l’IES Gilabert de Centelles durant el mes de novembre, forme part de la programació del consistori de Nules per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 de novembre.

————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de Nules, ha programado la exposición fotográfica «Parlem de les violències masclistes».

Con esta muestra la Fundación Isonomia pretende ofrecer información sobre algunas formas de violencias machistas como la violencia sexual, la ciberviolencia de género, los micromachismos y la violencia en el marco de la pareja.

La exposición fotográfica, que se podrá visitar en el IES Gilabert de Centelles durante el mes de noviembre, forma parte de la programación del consistorio de Nules para conmemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, 25 de noviembre.