Isonomia programa «Parlem de violències masclistes» a Soneja

imaget-violències-masclistes
La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Soneja, ha programat l’exposició fotogràfica «Parlem de les violències masclistes».

Amb aquesta mostra la Fundació Isonomia pretén oferir informació sobre algunes formes de violències masclistes com la violència sexual, la ciberviolència de gènere, els micromasclismes i la violència en el marc de la parella.

L’exposició fotogràfica, que es podrà visitar durant les festes patronals del municipi, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Soneja per promoure la igualtat efectiva de dones i homes i prevenir les violències masclistes a la localitat esmentada.

————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de Soneja, ha programado la exposición fotográfica «Parlem de les violències masclistes».

Con esta muestra la Fundación Isonomia pretende ofrecer información sobre algunas formas de violencias machistas como la violencia sexual, la ciberviolencia de género, los micromachismos y la violencia en el marco de la pareja.

La exposición fotográfica, que podrá visitarse durante las fiestas patronales del municipio, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Soneja para promover la igualdad efectiva de mujeres y hombres y prevenir las violencias machistas en la citada localidad.