Isonomia programa «Parlem de violències masclistes» a Villamalur

IMG-Villamalur

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Villamalur, ha programat l’exposició fotogràfica «Parlem de les violències masclistes».

Amb aquesta mostra la Fundació Isonomia pretén oferir informació sobre algunes formes de violències masclistes com la violència sexual, la ciberviolència de gènere, els micromasclismes i la violència en el marc de la parella.

L’exposició fotogràfica, que es podrà visitar el 12 de març de març al centre social, forma part del programa d’accions impulsades per l’Ajuntament de Villamalur per commemorar el Dia internacional de les dones.

———————————————————

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de Villamalur, ha programado la exposición fotográfica «Parlem de les violències masclistes».

Con esta muestra la Fundación Isonomia pretende ofrecer información sobre algunas formas de violencias machistas como la violencia sexual, la ciberviolencia de género, los micromachismos y la violencia en el marco de la pareja.

La exposición fotográfica, que podrá visitarse el 12 de marzo en el centro social, forma parte del programa de acciones impulsadas por el Ayuntamiento de Villamalur para conmemorar el Día internacional de las mujeres.