Isonomia programa un contacontes sobre corresponsabilitat a l’Alcora

Per tu i per mi Contes corresponsables contes per a la igualtat

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora,  organitza el contacontes «Per tu i per mi. Contes corresponsables. Contes per la igualtat».

Rosabel Canós Llorens, Contaclow, dinamitzarà una sessió de contes divertida i participativa per a aprendre, mentres es juga amb els contes, que és la corresponsabilitat. L’activitat està adreçada a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys.

El contacontes tindrà lloc el dimecres 13 de setembre, a les 17.30h, a la Biblioteca Municipal de l´Alcora i forma part de les activitats emmarcades dins del conveni que lAjuntament té subscrit amb la Fundació Isonomia.
Vos esperem!

————————————————–

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, con la colaboración del Ayuntamiento de l’Alcora, organiza el cuentacuentos «Por ti y por mí. Cuentos corresponsables. Cuentos para la igualdad».

Rosabel Canós Llorens, Contaclow, dinamizará una sesión de cuentos divertida y participativa para aprender, mientras se juega con los cuentos, que es la corresponsabilidad. La actividad está dirigida a niños y niñas a partir de 3 años.

El cuentacuentos tendrá lugar el miércoles 13 de septiembre, a las 17.30h, en la Biblioteca Municipal de l’Alcora y forma parte de las actividades enmarcadas dentro del convenio que el Ayuntamiento tiene suscrito con la Fundación Isonomia.

¡Os esperamos!

Actividad subvencionada por: ALCORA_logo-estructura-principal-262x201