Isonomia programa una xerrada sobre micromasclismes a Almassora

Cartel presentación micromachismos _page-0001

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament d’Almassora, ha planificat una xerrada sobre micromasclismes dirigida als IES de la localitat.

Tere Mollá Castells, dona treballadora, profundament d’esquerres, feminista, republicana i atea que és com invocar tots els dimonis del patriarcat, parlarà sobre els micromasclismes i donarà claus per a saber detectar-los.

La xerrada tindrà lloc el 25 de març a la casa de la cultura d’Almassora, i forma part de les accions impulsades per la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament d’Almassora per commemorar el dia internacional de les dones, 8 de març.

—————————————-

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castellón, en colaboración con la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Almassora, ha planificado una charla sobre micromachismos dirigida a los IES de la localidad.

Tere Mollá Castells, mujer trabajadora, profundamente de izquierdas, feminista, republicana y atea que es como invocar a todos los demonios del patriarcado, hablará sobre los micromachismos y dará claves para saber detectarlos.

La charla tendrá lugar el 25 de marzo en la casa de la cultura de Almassora, y forma parte de las acciones impulsadas por la concejalía de igualdad del Ayuntamiento de Almassora para conmemorar el día internacional de las mujeres, 8 de marzo.