LA PLATAFORMA PER A LA IGUALTAT EFECTIVA DE DONES I HOMES DE CASTELLÓ DEMANA QUE ES RETORNE LA CASA DE LA DONA A LES ASSOCIACIONS DE DONES DE CASTELLÓ

La Plataforma ciutadana per a la igualtat efectiva de dones i homes de Castelló, després d’acordar en l’última reunió duta a terme en els locals de l’Ajuntament de Castelló el passat 5 de febrer, vol manifestar-hi el malestar pel tancament de la seu de la Direcció General de Família i Dona del carrer Ensenyament núm. 5 de Castelló. Així mateix vol demanar al Molt Honorable president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra Part, que l’esmentada seu siga retornada a les associacions que treballen per fer possible la igualtat entre homes i dones, és a dir, que recupere les funcions i la finalitat que abans tenia.

Des de la Plataforma per a la igualtat efectiva de dones i homes, es té la certesa que la intervenció del senyor Fabra farà possible el que es demana ja que ell i el seu govern reconeixen que els drets de les dones són drets humans.

La Plataforma està integrada pels partits polítics amb representació autonòmica o municipal (PP, PSPV, EU i BLOC), la Unitat de violència de gènere de la Subdelegació de Govern de Castelló, la Direcció General de Família i Dona, el Servei d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes de l’Ajuntament de Castelló, així com pels sindicats CCOO, UGT i Intersindical Valenciana i per diferents organitzacions de caràcter social: Associació de dones empresàries de Castelló, AMUINCA, Associació 8 de març, Fundació Isonomia, Liceu de les Dones i Aula Debat Dones del Grau de Castelló.