L’Ajuntament de Moncofa i la Fundació Isonomia de l’UJI afavoreixen la igualtat entre homes i dones. Les dues entitats han renovat el conveni de col·laboració

taller

La vicepresidenta de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, M. José Senent Vidal, i l’alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per a promocionar i potenciar la igualtat efectiva de dones i homes en el municipi de Moncofa.

Algunes de les activitats que s’han realitzat enguany en el marc d’aquesta col·laboració han sigut l’exposició fotogràfica «Dones i discapacitat», que es va realitzar en març dins del programa d’accions del consistori per a commemorar el 8 de març, o el taller «De Theano a Mirzakhani: matemàtiques que sumen en les STEM», dirigit a alumnat de 4t de primària del Col·legi Científic Avel·lí Corma de Moncofa i que tenia com a finalitat fomentar l’elecció acadèmica i professional allunyada d’estereotips de gènere.

——————————————————————–

La vicepresidenta de la Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, M. José Senent Vidal, y el alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, han renovado el convenio de colaboración entre las dos entidades para promocionar y potenciar la igualdad efectiva de mujeres y hombres en el municipio de Moncofa.

Algunas de las actividades que se han realizado este año en el marco de esta colaboración han sido la exposición fotográfica «Dones i discapacitat», que se realizó en marzo dentro del programa de acciones del consistorio para conmemorar el 8 de Marzo, o el taller «De Theano a Mirzakhani: matemáticas que suman en las STEM», dirigido a alumnado de 4.º de primaria del colegio Científico Avel·lí Corma de Moncofa y que tenía como finalidad fomentar la elección académica y profesional alejada de estereotipos de género.

Información proporcionada porServicio de Comunicación y Publicaciones