L’UJI organitza una nova edició de les «Tertúlies d’igualtat»

IMG-Tertulies_igualtat-2015

La Unitat d’Igualtat i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I han organitzat una nova edició de les «Tertúlies d’igualtat» que tindran lloc els dies 16, 18 i 23 de febrer de 2016.  Les tertúlies d’igualtat consisteixen en trobades presencials i diàlegs d’intercanvi, en un ambient amigable, entre un grup de persones disposades a intercanviar, reflexionar i aprendre en conjunt debatent al voltant de la igualtat entre dones i homes.

Amb una durada estimada de deu hores, en aquesta edició es reflexionarà sobre subtemes que interessen a tot el grup relacionats amb el paper dels homes en la igualtat i amb els models alternatius a la masculinitat tradicional. Les sessions estaran dinamitzades per l’activista de l’Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere (AHIGE), Agustín Navalón.

La idea de fer unes tertúlies sorgeix com una iniciativa que pretén allunyar-se de les tradicionals «sessions magistrals» i proveir un espai on, simplement, reflexionar una estona i comentar allò que més interesse d’una manera relaxada, horitzontal, igualitària, cooperativa i participativa.

L’activitat es realitzarà, en les dates indicades, de 17 a 19 hores a la seu de la Fundació Isonomia.

Més informació: http://isonomia.uji.es/tertulies-digualtat-a-luji/