Taller: Sensibilització sobre la tracta d’éssers humans i l’explotació sexual

punt-violeta-index

DESCRIPCIÓ: el taller té com a finalitat exposar el funcionament del Programa d’atenció a les víctimes d’explotació sexual Alba, i divulgar sobre el tràfic d’éssers humans, incloses les diferents finalitats, però enfocant principalment la finalitat d’explotació sexual, així com explicar-ne la prostitució i els trets d’aquesta. Per tant, es tractaran els conceptes essencials en tots dos temes, a més del funcionament, la regulació i les característiques dels dos fenòmens. Així, es facilitarà una comprensió integral i una reflexió enllaçant la informació exposada amb el sistema patriarcal, les dones com a subjecte o objecte i els diferents models per entendre el fenomen.

DATA: 26 d’abril del 2022.

LLOC: Sala de juntes de l´Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. Universitat Jaume I de Castelló.

DURADA: 2,5 hores (de 10:00h a 12:30h)

IMPARTIT PER: Programa Alba – Fundació Apip-Acam (finançat per Generalitat Valenciana – Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives)

PREU: gratuït

INSCRIPCIÓ: Oberta, fins completar aforament, a través del formulari disponible a: https://forms.gle/SDUCCvALkfJkZiqk8

Més informació: ts1albacas@fundacioapipacam.org

————————————————–

DESCRIPCIÓN: el taller tiene como finalidad exponer el funcionamiento del Programa Alba y divulgar acerca de la trata de seres humanos, incluidas sus distintas finalidades, pero enfocando principalmente la finalidad de explotación sexual, así como explicar la prostitución y los rasgos de ésta. Por lo tanto, se tratarán los conceptos esenciales en ambos temas, además del funcionamiento, la regulación y las características de los dos fenómenos. Así, se facilitará una comprensión integral y una reflexión enlazando la información expuesta con el sistema patriarcal, la mujer como sujeto u objeto y los diferentes modelos para entender el fenómeno.

FECHA: 26 de abril de 2022.

LUGAR: Sala de juntas de la Escuela Superior de Tecnología y Ciencias Experimentales. Universidad Jaume I de Castellón.

DURACIÓN: 2,5 horas (de 10:00h a 12:30h)

IMPARTIDO POR: Programa Alba – Fundación Apip-Acam (financiado por Generalitat Valenciana – Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas)

PRECIO: Gratuito

INSCRIPCIÓN: Abierta, hasta completar aforo, a través del formulario disponible en: https://forms.gle/SDUCCvALkfJkZiqk8

Más información: ts1albacas@fundacioapipacam.org