Tertúlies d’igualtat a l’UJI

IMG-Tertulies_igualtat-2015

 

La igualtat també és cosa d’homes. Alternatives al model tradicional de masculinitat.

Una acció de la Unitat d’Igualtat de la Universitat Jaume I de Castelló.

Les tertúlies d’igualtat estan pensades per a ser trobades presencials, diàlegs d’intercanvi compartits, en un ambient amigable i íntim, entre un grup de persones disposades a proposar, intercanviar, reflexionar i aprendre en conjunt amb el suport de tot tipus de materials que puguen enriquir el debat al voltant de la igualtat entre dones i homes.

Comprenen un total de 3 trobades, amb una durada estimada d’unes dues hores cadascuna, al llarg del mes de febrer (dies 16, 18 i 23) més un breu treball de reflexió personal.

La idea de fer unes tertúlies sorgeix com una iniciativa que pretén allunyar-se de les tradicionals “sessions magistrals” i proveir un espai on, simplement, puguem estar una estona reflexionant i comentant allò que més interesse d’una manera relaxada, horitzontal, igualitària, cooperativa i participativa.

La idea és anar decidint i consensuant subtemes que interessen a tot el grup, relacionats, en aquesta edició, amb el paper dels homes en la igualtat i amb els models alternatius a la masculinitat tradicional.

 

Dates:  16, 18 i 23 febrer 2016
Modalitat: presencial (amb treball de reflexió)
Horari: de 17 a 19 hores
Lloc: Fundació Isonomia. Universitat Jaume I de Castelló
Convalidació: 0.5 crèdits ECTS
Preu: activitat gratuïta finançada per la Unitat d’Igualtat de l’UJI
Places disponibles: 20
Dinamització: Agustín Navalón [revista Hombres Igualitarios i activista de l’Associació d’Homes per la Igualtat de gènere (AHIGE)] i Fundació Isonomia

Formulari d’inscripció

Díptic informatiu